Over BLGK Edelsmeden

Alle sieraden verkrijgbaar op de webshop zijn gemaakt en zullen ook verzonden worden vanuit het atelier genaamd MW Producties.  

Betalingsmogelijkheden 

BLGK Edelsmeden biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

Ideal

Creditcard (Visa, Mastercard)

PayPal

Informatie betalingsveiligheid BLGK Edelsmeden 

Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat blgk.nl of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Levertijden & kosten

De levertijd kan per item verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen twee werkdagen verzonden. Andere producten, zoals ringen die nog op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad snel nodig heeft. Meestal laten wij zelf ook even weten hoe lang de levertijd is.

Hoe retourneert u een bestelling?

De sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 7 werkdagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via info@blgk.nl. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt ook voor artikelen die ter reparatie naar ons opgestuurd worden. Stuur het pakket aangetekend met de factuur en uw naam en adresgegevens naar: 

MW Producties 

Achtergracht 45 hs

1017WN 

Amsterdam

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen.

Let wel: De kosten voor het retourneren van uw bestelling nemen wij niet voor onze rekening en we raden u aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij u te houden – als uw retourpakketje verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid. 

Wanneer u uw sieraad wilt ruilen retourneer dan het ongewenste artikel voor een terugbetaling en plaats een nieuwe bestelling op www.blgk.nl.

Beschadigd of een verkeerd item

Als het item dat u besteld hebt beschadigd/verkeerd is door een productiefout, contacteer ons dan direct via info@blgk.nl.

Garantie

Wij adviseren onze klanten om binnen 7 dagen de bestelde items te controleren. Controleer de geleverde kwantiteit en kwaliteit van de items. Mocht er iets niet goed zijn met uw bestelling, stuur dan een e-mail naar info@blgk.nl met een uitleg wat het probleem precies is. Als u het artikel terug dient te sturen, dan voorzien wij u van een retourlabel. Buitenom deze 7 dagen, geven wij een garantie van 1 jaar over de kwaliteit van de producten. Als er zich een probleem voordoet met een sieraad stuur ons dan meteen een e-mail via info@blgk.nl. Wij zullen dan met een passende oplossing komen.

1.   Als het mogelijk is het product te maken dan zullen wij het repareren. 

2.   Als het niet mogelijk is om het product te repareren, dan zullen wij u van een nieuw item voorzien. 

3.   Als het niet mogelijk is om het product te repareren en we hebben het item niet meer voorradig, dan voorzien wij u van een terugbetaling.

Let wel, de garantie vervalt wanneer een gebrek is ontstaan als gevolg van of voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat u of iemand anders het product heeft proberen aan te passen of het product heeft gebruikt waar het niet voor gemaakt is. 

BLGK Edelsmeden/MW Producties is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer: 33187009. E-mail: info@blgk.nl Phone: + 31 (0) 20 625 76 94 Winkel: Hartenstraat 28, 1016CC, Amsterdam

Artikel 1. | Algemeen    

1.1 De Algemene Voorwaarden van MW Producties zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van MW Producties. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met MW Producties via info@blgk.nl.

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. MW Producties verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is MW Producties de enige eigenaar van de producten.   

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar info@blgk.nl, deze zullen wij u dan opsturen.   

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden 

3.1 Bij BLGK Edelsmeden/MW Producties kunt u kiezen uit drie beveiligde betaalmethoden: Ideal, en Creditcard; Mastercard & VISA.

3.2 Als BLGK Edelsmeden per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld.

3.3 Alle productprijzen op blgk.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat BLGK Edelsmeden of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verifieerd door Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Levering

4.1 BLGK Edelsmeden levert bestellingen via de koeriersdienst PostNL

4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen PostNL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt BLGK Edelsmeden deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 BLGK Edelsmeden verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. BLGK Edelsmeden streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt BLGK Edelsmeden de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. BLGK Edelsmeden zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn 

5.1 BLGK Edelsmeden streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen zeven werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@blgk.nl. Dan sturen wij u een retouretiket.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen 

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, 7 dagen de tijd om het product terug te naar naar:

MW Producties 

Achtergracht 45hs 

1017WN Amsterdam 

The Netherlands

6.2 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.   

6.3 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.    

6.4 Restitutie vindt plaats binnen 30 werkdagen na ontvangst en controle.   

6.5 BLGK Edelsmeden kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie

7.1 Na de zichttermijn van 7 dagen (artikel 5.1) geeft BLGK Edelsmeden 1 jaar garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@blgk.nl. Dan sturen we u een retouretiket.

7.2 BLGK Edelsmeden zal u een passend alternatief voorstellen, maar BLGK Edelsmeden besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

• Reparatie

• Vervanging 

• Restitutie   

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 30 werkdagen na ontvangst en controle.

7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd.

7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Geschillen

8.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

8.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@blgk.nl, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 26-05-2020.

No products in the cart.