Stories

Gepersonaliseerde sieraden

Opzoek naar gepersonaliseerde sieraden? Bij ons ben je dan aan het juiste adres! Bij BLGK Edelsmeden kunt u terecht voor gepersonaliseerde, op maat gemaakte sieraden. Kies zelf de steen uit die het best bij je past in de stijl die jij het mooiste vindt. 

Wat voor gepersonaliseerde sieraden maakt BLGK Edelsmeden?

BLGK Edelsmeden heeft een prachtige winkel in de Hartenstraat in Amsterdam. In de winkel worden de sieraden verkocht die zijn gemaakt door Marijke te Loo en Marit de Koomen en Wouter de Gruijter. In de winkel kunt u veel verschillende sieraden vinden zoals; ringen, armbanden, colliers, oorbellen en manchetknopen. Het kan zijn dat u in een keer hét sieraad vindt dat bij u of uw geliefde past, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat het juiste sieraad er net niet bij zit. In dat geval is het ook mogelijk om samen met een van de goudsmeden een sieraad naar wens te ontwerpen en dan wordt er een sieraad speciaal voor u op maat gemaakt. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Kom langs in voor een afspraak

Wanneer u een gepersonaliseerd sieraad wilt laten maken kunt u een afspraak maken om dit te bespreken. Dit kan in de winkel of u kunt langs komen in het atelier. Tijdens dit bezoek kunt u precies met de goudsmid bespreken waar u precies naar opzoek bent. Alle details worden dan besproken, uw maat wordt opgemeten en daarnaast is het mogelijk, als u in het atelier afspreekt, om meteen edelstenen uitzoeken die u mooi vindt voor in het sieraad. Ook is dit bezoek ook een hele leuke gelegenheid om eens een kijkje te nemen in het atelier waar uiteindelijk uw sieraad gemaakt zal worden. Als alle details over uw gepersonaliseerde sieraad zijn besproken kan de goudsmid aan het werk gaan. 

Het sieraad is af! 

Wanneer het gepersonaliseerde sieraad af is wordt u gebeld door de goudsmid. U kunt dan het sieraad ophalen in de winkel, in het atelier of we kunnen het naar u opsturen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat het mooi wordt ingepakt, zodat het een feestje is wanneer u uw gepersonaliseerde sieraad ontvangt.

No products in the cart.